Kylanläggningar Helsingborg

Elinstallationer och SERVICE av kylanläggningar för dig i Helsingborg

ALLTID ERFARENHET, KUNSKAP OCH KVALITET KRING INSTALLATION OCH UNDERHÅLL AV EL OCH KYLANLÄGGNINGAR
Att få el korrekt indragen, servad eller lagad kräver sin behöriga yrkesman. Det är du alltid garanterad när du anlitar oss på El & Kylteknik. När du behöver en elektriker, eltekniker eller kylinstallatör i eller i närheten av Helsingborg så kan du överlåta det jobbet till oss. Trygghet och kompetens till konkurrenskraftigt pris, det kan ju faktiskt inte bli bättre än så, eller hur? Hör gärna av dig till oss om ni har några frågor kring våra tjänster eller angående hur vi kan hjälpa er med era kylanläggningar eller övrig elservice. Vi vänder oss till både privatkunder och företag kring Helsingborg men jobbar även i hela Skåne.

Pålitliga och trygga elinstallationer för såväl företag som privatpersoner i Skåne

Tjänster

+ Elinstallationer
+ Elservice
+ Elreparation
+ Kylanläggningar
+ Värmepumpar
Hör av dig för skräddarsydda tjänster i Helsingborg med omnejd utifrån dina specifika behov!

Företagskunder

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med företag som industrier, restauranger och affärer. Behoven hos sådana stora el- och kylanläggningar kräver särskild kunskap av en kylinstallatör och den hittar du självklart hos oss!

Privatkunder

Vi hjälper naturligtvis även privatpersoner med professionella elinstallationer i såväl smått som stort. Vare sig du bor i lägenhet eller villa är du välkommen att höra av dig och berätta vad du och din bostad behöver hjälp med.

El & Kylteknik i Åstorp
Lundsgården 4870
264 94 Klippan

ÖPPETTIDER
Vardagar 07.00 – 16.00