Kylinstallatör Helsingborg

El & Kylteknik i Åstorp – kylinstallatör Helsingborg

ALLTID ERFARENHET, KUNSKAP OCH KVALITET KRING INSTALLATION OCH UNDERHÅLL AV EL OCH KYLANLÄGGNINGAR
Att få el korrekt indragen, servad eller lagad kräver sin behöriga yrkesman. Det är du alltid garanterad när du anlitar oss på El & Kylteknik. När du behöver en kylinstallatör, i eller i närheten av Helsingborg så kan du överlåta det jobbet till oss. Trygghet och kompetens till konkurrenskraftigt pris, det kan ju faktiskt inte bli bättre än så, eller hur? Vi vänder oss till både privatkunder och företag kring Helsingborg men jobbar även i hela Skåne.

Vi åtar oss både stora som små uppdrag och som potentiell kund till oss erbjuder vi dig en gratis offert. Som privatkund gäller rotavdraget för dig vilket ger dig ett avdrag på 30 procent på arbetskostnaden. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor kring våra tjänster eller angående hur vi kan hjälpa er med era kylanläggningar eller övrig elservice. Liksom ifall ni har några spörsmål kring rotavdraget. Du kan kontakta oss på flera olika sätt och du kan läsa mer här om hur du går tillväga.

Kylinstallatör Helsingborg

Pålitliga och trygga elinstallationer för såväl företag som privatpersoner i Skåne

Tjänster

+ Elinstallationer
+ Elservice
+ Elreparation
+ Kylanläggningar
+ Värmepumpar
Hör av dig för skräddarsydda tjänster i Helsingborg med omnejd utifrån dina specifika behov!

Företagskunder

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med företag som industrier, restauranger och affärer. Behoven hos sådana stora el- och kylanläggningar kräver särskild kunskap av en kylinstallatör och den hittar du självklart hos oss!

Privatkunder

Vi hjälper naturligtvis även privatpersoner med professionella elinstallationer i såväl smått som stort. Vare sig du bor i lägenhet eller villa är du välkommen att höra av dig och berätta vad du och din bostad behöver hjälp med.

El & Kylteknik i Åstorp
Gruvgatan 10
265 50 Nyvång

073-4280577
info@elteknikastorp.com

ÖPPETTIDER
Vardagar 07.00 – 16.00